En saga om en tjej som hade mycket att göra

clara färdiga gå

Hej! Mitt namn är Clara och jag har mycket på min tallrik just nu.

Eller ja, mattallriken är tom tyvärr….

planeringstid

Vet ni? Jag har börjat få en grym struktur på mitt liv. Det är nog mest tack vare min nye coach Malin, hon har sagt åt mig att ta tag i saker haha, istället för att skjuta på det. Så här kommer jag, tar tag i livet och får klart allt i skolan samtidigt. Livets bästa grej.

musikhjälpen

VI VAR MED I MUSIKHJÄLPEN med fotboll för alla tjejer!!!

Såg ni oss?

tränarprogrammet

Här sitter jag med mina två pluggkompisar och pluggishar i skolan! Även två pratkvarnar kan man kalla dem, men de är fina! 😉

Har bestämt mig för att plugga 3 timmar per dag, och när jag får till mina tillfällen då, ja, då blir det riktigt bra. Så ska försöka fortsätta med det hela nästa vecka också! Gillar strukturer hehe. Det är liksom så skönt att KÖTTA i tre timmar och sen släppa det. Annars går jag och tänker på det hela dagen, men nu, när jag suttit 9-12 de senaste dagarna, så har det blivit så himla mycket gjort, och sen bara försvinner allt. Guld värt för en sån som mig.

Mina tips för dig som har mycket på tallriken:

  • Att-göra-lista. Classic but good. Älskar att få kryssa av saker på den. Brukar skriva upp saker som att äta mat, dricka kaffe och andra saker bara för att få kryssa 😉
  • Planera en maxtid på vissa saker. Pluggar ni (som jag) så kan ett tips vara att du gör som jag skrev om ovan. 3 timmar kött-tid och sen släpper ni det. Eller 8h eller vad du nu behöver. 
  • Skaffa en coach – coachen kan hjälpa dig bena ut vad som är viktigast och vad du ska fokusera på. 🙂 
  • Ta bort saker som är onödiga stress-saker. Det säger sig självt va?

Läs mer: att-göra-lista hos Dorotea Tidscoachen

Här är dagens derbyträningsjulkalenderavsnitt – ÄLSKAR den här övningen!! Kör ba kööör!

tränande person

Såhär kommer inte det se ut, men det här är en sak jag jobbar med i företaget just NU. Det är en webbkurs i träningskunskap för folk som är jojo-tränande! Superkul webbkurs hoppas jag, med massor med nyttig kunskap och viktiga saker att tänka på!

Den kommer lanseras i mellandagarna och ja, jag ser verkligen fram emot att höra alla era tankar kring den!! Mer information kommer!

Tyngdlyftning

Nu tänker jag faktiskt ta helg. Det ingår i mitt liv just nu, att ta helg på fredagar och inte göra något med sociala medier eller något sånt. Släppa allt och bara vara.

Det som ingår är att träna (hehe), kolla på serier (har tre avsnitt att kolla på, vikings, empire och syrror) och sen ska jag träffa mina vänner ikväll och hänga först på kåren och sen vid musikhjälpen.

Såhär är min saga just nu. Hur är din saga?

4 Comments

  1. Hej! Mitt namn är Clara och jag har mycket på min tallrik nu. Haha! Skämt åsido. Det har verkligen varit överjävligt mycket att göra de senaste veckorna. Men jag ser verkligen mållinjen nu och den här helgen kommer handla om att vila och förbereda mig så att jag når ända fram. Smart vinkel på webbkursen! Ska bli roligt att höra mer om. Hoppas du får en riktigt mysig helg 😀

  2. Så så klokt Clara! Punkt nr 2, 4 och att ta helg är bra för välbefinnandet och stressen, dessutom bygger det styrka. Trevlig helg.

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.