En produktiv dag

Musikhjälpen Örebro

Första punkten på agendan efter att jag vaknat var att stå en stund och kika in i bästa musikhjälpenburen. Älskar verkligen musikhjälpen och allt de gör för världen.

clara

Idag har jag fått gjort alla punkter på min att-göra-lista. Och ja, de var inte få punkter jag hade på den. Alla är klara. Alla. Det är faktiskt ganska sjukt, och känns nu i efterhand magiskt bra.

Jag håller på att göra en webbkurs just nu i att bli en tränande person. Den kursen har jag jobbat med hela dagen känns det som. Skrivit material, undersökt vad folk önskar att det ska vara med och lite sådär.

kafé kulör

Förutom det har jag pluggat i tre timmar, ätit världens godaste soppa och planerat ett samarbete med kafét som syns en hel del numera i mina flöden. Det är mitt nya favoritkafé i stan, ett ställe jag verkligen gillar att hänga på.

Samarbetet kommer innebära träning och sen frukost hos dem efteråt, vilket jag tror att ni alla kommer gilla! Hoppas ni vill hänga med alla ni Örebroare! Kommer förklara mer längre fram, det är inte planerat förrän i januari.

bra kropp

Julavslutning för min tisdagsgrupp! Sista träningspasset den här hösten, nu lite ledighet och sen drar vi igång så snart våren är här.

Känns som jag gjort så himla mycket idag, och egentligen ja, det har jag. Fixat och donat. Organiserat och fixat. Planerat och tagit beslut som jag tänkt på länge. Tagit tag i jobbiga saker. Gött!! Såhär vill jag ha min morgondag med.

Vad har ni gjort idag?

5 Comments

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.