Det här händer i veckan

Hej på er! Den här veckan händer det mycket, Sverige spelar mot Tjeckien ikväll i gruppspelet (ishockey-VM), jag ska träna ikväll med laget, det är skola, skola och skola, jag ska iväg till både Skövde och Kungsör, jag ska på ett viktigt lunchmöte och så ska jag tävla i tyngdlyftning. Men för att bena ut det som kan vara viktigt att veta för er (om imorgon) och det som kan vara kul att veta för er (torsdag och helgen) så kommer här en liten lista! Så håll i hatten nu och läs!

Tisdag!

drivhuset

Imorgon tisdag är det dags för Drivhusets pop-up store! Vi kommer stå och prata företagande OCH jag kommer stå och massera! 5 minuter, gratis massage, vem vill inte ha det? 😉 Kom gärna dit och prata med mig om mitt företag, om vad jag gör och om Drivhuset! Mellan 11-15 står vi i långhuset, välkomna dit! Det kommer även komma ett finfestligt erbjudande för mina gruppträningspass

Torsdag

På torsdag åker jag till Skövde för att föreläsa i en gymnasieklass! Jag ska prata om mitt företag, om fotboll för alla tjejer och om Nerike Knockouts, och framförallt om varför jag skiter i vad andra tycker om mig, och kör på ändå. Lite om hur det är att arbeta som tränare och hur jag ser på tränarframtiden, både inom RD specifikt och allmänt.

Fredag

På fredag är det dags för min första tävling i tyngdlyftning! Vi får se hur det går, vilka vikter jag kör på och sådär… Jag har bestämt mig för att testa gå upp på mitt max, men vi får se hur det där går, hur jag känner mig (eftersom det är kl 10 på förmiddagen och jag brukar träna kvällstid…) men jag ska göra mitt bästa! Det ska bli spännande att se om jag kan prestera på tävling eller hur det känns!

Helgen

ledarcamp

I helgen ska jag på en utbildningshelg, Folksam LedarCamp! Det är RF, SISU och Folksam som ska utbilda ledare i olika idrotter mellan 18-25 till att bli bättre på det vi gör! Ska bli spännande och intressant, och jag hoppas vi kommer lära oss mycket nya saker, och diskutera många viktiga frågor. Tidigare den här våren har jag varit på tre utbildningstillfällen som SISU anordnade, varav detta där vi diskuterade kommunikation och härskartekniker, och efter de tre tillfällena har jag verkligen utvecklats i mitt tänk om frågor vi inte tar upp på min utbildning till exempel, så jag ser fram emot den här helgen!

wp-1462738808952.jpg

Flera träningsgånger! Förutom allt det som händer nu, så finns det en annan VIKTIG sak att hålla koll på! Och det är mina gruppträningspass! Jag lovar, det är något ni vill gå på! Vi tränade bland annat igårkväll, och det var väldigt svettigt, men otroligt härligt att träna en varm kväll i solen!

Den här veckan är jag osäker på om jag kommer hinna med något träningspass överhuvudtaget nere på ÖKK, men såna här veckor gillar jag! När det händer massor, när jag får utvecklas och lära mig nya saker! Jag hoppas ni tränar åt mig därute, bygg lite biceps åt mig med! 😉

2 Comments

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.