Det händer så mycket kul just nu, vart ska jag ta vägen???

Just nu här framöver händer det SÅ MYCKET! Alltså verkligen!

Först och främst och viktigast är vad som händer i helgen=

örebro roller derby

VI SPELAR I HELGEN!!!

Som ni ser här kommer vi spela mot Stockholm på lördagen och Uppsala på söndagen. Två viktiga och tuffa matcher, vilket kommer bli så galet roligt. Alltså verkligen. Hur det kommer gå? Resultatmässigt tänker jag inte kommentera men spelmässigt så VET jag att våra spelare kommer vara ett riktigt jobbigt motstånd för de två andra lagen. Och det utan att säga för mycket.

Ni har väl sett lagets hemsida som Elin byggt upp? 

influencer-of-sweden

Influencer of Sweden kommer till Örebro!

Alltså, äntligen!!! Det händer så mycket roliga events i Stockholm, Malmö och Göteborg så kände att näe, nu måste det komma till Örebro också! HÄR är eventet om ni vill komma, observera att ni måste vara medlemmar i InoS för att få dyka upp!

Så, ja, tog tag i saken och skrev till Linda, VD för InoS och helt plötsligt har vi bokat ett datum för första träffen! Ska bli SÅ KUL att träffa alla bloggare här i stan, att börja lära känna dem för att kunna få bra samarbeten och allmänt bara träffa såna som drivs av att jobba med samma sak som jag själv gör.

Nyast medlem i Bloggar om Hälsa!

Ni som följt min blogg ett tag känner ju till Emma, hon har ju dykt upp här ett par gånger, men för er som inte vet om henne så är hon en av alla medlemmar i nätverket BoH, och nu har de äntligen släppt in mig och en till bloggare i gänget! 😉 Så himla kul att få vara med i det nätverket, att få lära känna dem, precis som i InoS som jag skrev om här ovan.

Ni kommer märka att det är lite specifika inlägg ibland som dyker upp om olika förbestämda ämnen, och det är alltså ämnen som bestäms i gruppen. Första ämnet ska vara något som jag inte vet om jag vågar skriva om, men samtidigt hela det som min blogg handlar om haha… gaaaah….! 

Elin Hedström

Elin the Thing Hedström!

Sist ut och bäst av de alla är senaste poddavsnittet i tränarpodden! Elin är huvudtränare för Linköpings rollerderbylag, och hon pratar om det mesta som har med tränartänk att göra i en så ny sport som roller derby faktiskt är. Det mest intressanta ämnet vi berör tycker jag är kombinationen mellan att vara tränare och att vara spelare. Finns i din podcastapp!

 

11 Comments

  1. Wow vad mycket roligt! Jättekul att du äntligen kom med i BoH, det är ett fint community. Älskar senaste avsnittet av podden!

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.