Clara Färdiga Gå fyller ett år!

clara färdiga gå

ETT ÅR IDAG BABY

Min lilla bäbis. Min älskling. Ett år.

I ett år har jag nu drivit företaget Clara Färdiga Gå. Ett år av försök, av misslyckanden, av sälj och av (mycket) trevliga kunder.

Ett första år i företagsvärlden är alltid svårt. Det brukar sägas att det ska gå back rejält, för då har en försökt. Mitt företag har inte gått back rejält, så jag ska försöka mer i framtiden. 😉

Däremot är jag grymt nöjd med mitt första år. Det har varit mitt testår, där jag testar både vad kunder gillar och vad jag gillar.

träna ute med clara färdiga gå

Jag har testat att ha gruppträning, onlineträning och pt-timmar. Jag har testat passiva inkomster och aktiva. Vilket jag gillar? Det mesta.

Det jag gillar allra främst är när jag får göra något som någon annan mår bra av.

Som de själva märker sin utveckling av. Som att en kund berättade att hon orkade springa snabbare intervaller av att hon börjat träna styrketräning. Eller att en annan berättade att hon mår bättre för att hon börjat äta mer regelbundet.

Små grejer, som inte betyder mycket för en del, men för mig och för kunden är det allt.

Åttaveckorsutmaningen

Jag kommer fortsätta bygga och testa vägar och försöka mig på nya saker.

Jag har gjort en hel del promosaker för att försöka synas så mycket som möjligt, och detta ska jag fortsätta med såklart, för det har varit så kul.

Däremot lite mer fokus på sälj, för ni vet, företag mår bra av att pengar kommer in. 😉 Vad som ska göras, det får ni se. Många av sakerna är jag ganska säker på att ni vill vara med på!

träningstights

Idag tar jag ut min första lön.

Jag har faktiskt inte tagit ut lön tidigare. Inte riktig lön. Förut har jag bara tagit ut pengar som jag satte in i starten, nu är det liksom lön på riktigt. IIIH!!!

Dock har jag inte tjänat hur mycket som helst i företaget än. Alltså gått plus. Det blir ett mål för 2017. Tjäna mer pengar.

Clara Färdiga Gå fyller alltså ett år. Mitt egna företag.

Jag är så himla nöjd med att det är startat. Att det är igång på riktigt. Att jag bygger min egna framtid i det.

18 Comments

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.