Cheesy monday

Först och främst börjar vi den här måndagspeppen med lite härlig derbypepp! Egentligen handlar det om det mesta en gillar, men framförallt roller derby då, i min situation. Det är ganska skönt nu med lite ledigt, men snart är det dags för höstträningen att börja igen tycker jag. Saknar dem, mina fina, fina spelare.

Den här är ganska mäktig, eller vad säger ni? Det finns alltid någon som tycker ditt liv är helt fantastiskt och skulle drömma om att ha det – så varför inte vara stolt över livet och ta för sig?

Vi springer visserligen inte miles i Sverige, utan kilometer, men ändå. Hur snabbt du än springer så varvar du ändå de som ligger i soffan. Tänk på det och var stolt över vad du orkar i spåret.

Den här måndagen åker jag tillbaka till Örebro. Jag har varit några dagar i Växjö för att fira min kära vän som äntligen är färdig Diakon. Tänk vad hon har kämpat.

2 Comments

  1. Heej!
    Har sett ditt namn lite då och då i Better Bloggers-gruppen tror jag, men aldrig kollat in din blogg. Nu ser jag att du dessutom bor i Örebro, vad skoj! Jag är uppväxt utanför Örebro, flyttade till Stockholm för sex år sedan, men är nu tillbaka utanför stan igen! 😀

    Hälsningar
    Anna

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.