Best of August

clara

Sista dagen i augusti. Den här månaden har varit så bra. Läsarrekord igen. Slår det (tro det eller ej) varje månad. ALLA ni nya som kommer hit, ni är så varmt välkomna. Klicka HÄR om du vill lära känna mig mer!

Idag tänkte jag dela med mig av mina bästa inlägg den här månaden, utan inbördes ordning. De som ni gillat mest helt enkelt. Sen gör vi oss redo för september, för mer träning och för nya ämnen att blogga om… 😉 Är det något ni vill läsa om så kommentera det längst ner, så ska vi nog kunna lösa det!

Taizé ebba

The great guide of Taizé

Inlägget som har nästan mer icke-svensk-talande läsare än svenska. Så kul! Och så spännande att de hittade dit! Visserligen är det på engelska, men ändå. Ni har väl sett min vlog i slutet? Visar hur en dag går till i den lille byn!

Om att inte vilja se ut som alla andra

Ett inlägg som mest bara behöver läsas, för att få helheten liksom. Så läs. Nu.

action run

Racerapport – Action Run

Om loppet, om hur det gick för mig och J, och om hur det kändes efteråt. Plus blåmärken och lite andra tankar. Ska du köra det? Läs direkt!

De svenska OS-kläderna

Inlägget som googlas fram mest på hela min blogg. Speciellt under OS. Fick ett par visningar varje dag. Kul att se ändå, SEO är kanske lättare än en kan tro.

hälsosam mat

10 saker att göra istället för att äta när man är uttråkad

Ett annat inlägg som googlas fram hela tiden är det här. Och det inlägget tycker jag är så himla bra. Så roligt. Och så glad att ni också tycker om det. Har du inte läst det? Ja, men vad väntar du på? Det om något är ett sånt inlägg du bör ha läst. 😉

Undrar vad september kommer erbjuda! 

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.