Välkommen hit

clara toll

HEJ OCH VÄLKOMMEN HIT TILL MIN BLOGG!

Vad kul att du har hittat hit! Mitt namn är Clara Toll, jag driver Clara Färdiga Gå och jag bloggar här på claratoll.se. Jag skriver en hel del om träning, eftersom det  är det jag jobbar med och det är mitt absolut största intresse.

Clara Färdiga Gå – mitt företag där jag arbetar som personlig tränare och så jobbar jag med gruppträning. Maila mig på info@claratoll.se så kan jag hjälpa dig med dina funderingar, om hur du kan få in träning i din vardag, om att optimera din träning eller vad du har för mål med din träning.

I kategorin tränarprogrammet hamnar alla inlägg om vad vi gör på min utbildning. Jag går nu sista terminen på tränarprogrammet, så det mesta handlar väl om c-uppsatsen och tentaångest, samt allt annat vi kommer läsa. I skrivande stund är det ungefär en och en halv månad kvar.

Jag ska göra GMU! I höst rycker jag in och börjar min niomånadersutbildning i Försvarsmakten. Allt inför det kan du läsa om här, både enskilda träningspass och mycket annat om det där.

roller derby practise

Förutom mitt företag och min utbildning så är jag huvudtränare för föreningen Örebro Roller Derby. Roller Derby är en fullkontaktsport på skates, en sport som liknar hockey, men är helt annorlunda. Det är en otroligt intensiv sport och jag brukar säga att det är en bra träning när ingen har skadat sig. Laget spelar nu i första divisionen, och vi jobbar såklart på att sakta jobba oss uppåt. Här hittar du min rollerderbyblogg, häng med där på våra träningar och allt annat vi gör!

Lyssna gärna på min podd – tränarpodden. Det är en ledarskapspodd för personer som jobbar som tränare i främst lagsporter, men funkar såklart för individuella sporter också, även om mitt hjärta brinner lite extra för lagsporter! 😉

Här på bloggen skriver jag en hel del om ledarskap och om träning, mycket om vad jag möter i skolan och i laget jag tränar och en hel del annat jag snappar upp. Saker som jag brinner för helt enkelt.

 

Hej företagare eller samarbetspartner! Här får du mer information om vad som gäller kring mina samarbeten. Kontakta mig på info@claratoll.se för mer information och frågor!

Som du kanske förstår när du läser min blogg så trivs jag med att göra många olika saker hela tiden. Jag drivs av att ha många saker som stimulerar mig och som pushar mig framåt. Jag hoppas att min blogg kommer bidra med något positivt för dig, inspiration för din träning kanske eller någon tankeställare på hur det är att vara en tränare.

Varmt välkomna hit!