bbcon16

bbcon16

Alltså, vilken gårdag! Tack Linda Hörnfeldt för en grym dag med Better Bloggers! Längtar redan till nästa års event! Här pratade Linda om lagen, vad som är sagt och vad som vi får göra, och vad vi ska tänka på. Vid pressutskick gäller en sak, vid samarbeten gäller en annan. Det är otroligt viktigt att arbeta med lagen på rätt sätt, annars bryts allt förtroende mellan er, mina läsare, och mig. Vill ni läsa vidare om vad jag tänker om samarbeten och sponsring så klicka här!

bbcon16

bbcon16

Vad var det som hände igår då? Jo, mängder med föreläsningar om att driva bloggen som ett företag, om hur en växer i media och hur en kan gå mer rakryggad när en säger att en är en bloggare. När Underbara Clara och Annakarin Nyberg pratade om ett digitalt entreprenörskap och om att stå upp för en själv. Om att Clara påverkar fler genom sin blogg än vad en tidning kan göra.

bbcon16

Här är Clara, bakom bossbloggen, en av de jag hängde allra mest med igår! Hon har inte kickat igång sin blogg riktigt ännu, men jag tror hennes blogg kommer bli en riktig rysare. Den andra jag hängde med igår var Paulina, som bloggar om psykologi och kommunikation. Hennes blogg är precis nystartad och jag tror jag kommer lära mig mycket om hur andra fungerar, något som är otroligt viktigt i mitt yrke. Jag behöver väl inte ens säga att det var väldigt intressanta ämnen vi diskuterade på lunchen? 😉

bbcon16

Josefin och Vanja livepoddade igår, vilket var otroligt kul att vara med och lyssna på! Vet inte när avsnittet kommer ut, men alltså, så härliga kvinnor och så snabbt de pratade! Helt sjukt! 😉 Om att driva blogg, om att ha det som ett företag och om massor med annat.

bbcon16bbcon16

Victoria och Emma träffade jag för första gången på bloggerbootcamp, otroligt kul att få träffa dem igen! Två härliga träningstjejer som bloggar om träning och hälsa!

Mängder med andra härliga möten under dagen, tack så otroligt mycket! Här är en film från min snapchatmystory, tyckte dagen var så bra så ville föreviga hela dagen! Vill ni följa med i min vardag är det bara att adda mig på snapchat; claratoll!

Nu är det dags att förebereda inför kvällens träna för en annan mamma och en väldans massa plugg. På torsdag är det dags för muntlig tenta. ”Kul”. 

8 Comments

    • Verkligen! Nästa år kanske en har mer tid att hinna prata med andra, nu blev det så många intryck så en hann inte riktigt med.. 😉 Det vore kul! Kramar!

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.