Ängen på Hertig Karls allé

Mitt i centrala Örebro finns en äng. Ängen på Hertig Karls Allé är odlad för att alla ska få ta del av den. Underbart gjort.

ängen i örebro

Ängen på Hertig Karls Allé

Promenader i Örebro är otroligt mysigt, speciellt längs Svartån, det måste jag ändå säga. Eller den planterade ängen på Hertig Karls. Så himla mysigt.

ängen på hertig karls

Idag har jag cyklat till nya lägenheten med en av mina cyklar (ja, jag har två, sjukt viktigt att ha två… 😉 ) och lite småprylar, och så gick jag tillbaka. Hann kläcka både ett ägg och fånga massor med pokémons och fylla på pokéballsförrådet, vilket behövs.

ängen i örebro

Lagom tills ängen dog batteriet på telefonen så gick in till ängen (den är i mitten av körbanan, tror det heter refug? Alltså det som delar vägen i två… aja) och plockade blommor istället. Tycker det är så himla lyxigt att cykla förbi där och se alla fina blommor, så tänkte att jag kunde allt få ha några hemma också.

ängen i örebro

På ängen på Hertig Karls Allé får en plocka blommor mitt i stan, eller bara beskåda dem. Så otroligt fint och bra av Örebro Kommun eller vilka som styr det där. Det ger verkligen en fin lantiskänsla mitt i centrala Örebro. I like it a lot. Mervärde. Annorlunda.

2 Comments

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.