Warheart

Warheart

So my baby is here. And I’ve read a lot. And I can’t stop thinking about it.

Warheart är den 17e boken i Terry Goodkinds Sword of Truth series, en serie som jag älskar. Jag har nog läst alla böcker minst tre gånger, förutom de sista och de böcker som är utanför själva händelserna.

Det är en fantasyvärld, som kan nog påminna mycket om världen i A Song of Ice and Fire (Game of Thrones). En värld jag skulle älska att bo i, men jag skulle nog sakna att skriva i bloggen utan en dator… 😉

Utan att säga för mycket så vill jag läsa hela tiden men vill inte heller läsa för att det är FÖR SPÄNNANDE JUST NU och jag vill inte heller att det ska ta slut, för ja, det är sista boken i min absoluta favoritserie. Det är från denna serie mitt derbynamn Mord-Sith kommer och det är den här som har hjälpt mig igenom många situationer. Den har lärt mig mycket om hur folk fungerar, som att ”people are stupid” och att saker kommer alltid att hända, så man ska ta chansen att påverka dem i den riktning man vill.

Warheart

Om det finns någon bokserie som jag vill att du ska läsa så är det just den här. Första heter Wizards first rule och finns på de flesta bibliotek. Go go go read it.

Läs den dock inte på svenska!!!! Om du inte vill läsa om bekännarna istället för Confessors eller Mörken Rahl istället för Darken Rahl. Allt låter töntigt på svenska.

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.