Vecka 44

Här sitter jag, en söndagskväll, efter en jobbhelg och en dag på Gustavsvik (åt buffé med mina härliga kårkollegor) och sen några timmar på Marieberg, vilket resulterade i lite minus på pengakontot men många kilometer plus på cykelkontot. Det var lite kyligt att cykla, men SÅ härligt! Det ger en sån frihet att cykla runt i skogarna runt Örebro, gillar det verkligen. Måste köpa mig en landsvägscykel till nästa sommar! Då ni, då ska vi cykla runt på många äventyr!

Veckan som kommer nu, vecka 44, kommer bli så otroligt rolig! Har bästa känslan i kroppen inför veckan! Visst är det härligt? Tre träningar med laget, besök av min familj och min mosters familj, massor med egna träningar, Haunted House och bäst av allt; promotionmorgon på fredag morgon!

På fredag ska jag på företagarfrukost och öva på att pitcha in min företagsidé! Kommer go all wild and crazy! 😉 Nej, men sånt är roligt, när man får prata om något man brinner för! Tycker inte ni det?

Hur brukar ni ladda upp inför en ny vecka? Jag brukar gå igenom det som behöver göras, se vad som kommer bli tufft och vilket som blir roligt. Man kan inte prioritera bort tråkigheter eller jobbigheter, men vad man kan göra är att väga upp det tråkiga med roligheter! Annars blir man lätt stressad och tycker det mesta är tungt och värdelöst.

Tips på roligheter att göra när veckan är lång, tuff, seg och värdelös är: 1. Ring din bästa vän och prata strunt. 2. Ta en promenad, gå själv eller med en vän och bara slappna av. 3. Läs något roligt. 4. Ta en paus i det jobbiga, sätt igång din absoluta favoritlåt på högsta volym och dansa loss som en galning, så grannarna eller kollegorna kommer och skäller på dig för att huset kommer falla ihop. 5. Kolla på Roller Derby, det är bra för själen, finns forskning på det (Clara et. al, 2015). 6. Hitta det roligaste och töntigaste youtubeklippet och tillåt dig själv att skratta åt det. 7. Gör något du velat göra länge, det är dags att ta tag i det nu. 

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.