Mystorsdag på Örebro Kårhus

Study Örebro kårhus

Pluggar, dricker kaffe, pratar med goa vänner och bara har en mysig torsdagsförmiddag. Det kan man behöva ibland. Eller ja, jag ska snart börja plugga! 😉

Idag är det en vecka kvar till vi har tenta, så tentavecka it is. Plus att det händer andra roliga grejer innan tentan, som träning, träning och träning. Kan man ju inte klaga på menar jag!

På tal om träning…. idag har jag vilodag. Hur kul är det då? Vilodag är välbehövligt när man har problem med att röra sig för att man har träningsvärk…….. Men att bara vara still och ha tråkigt, det är ju värdelöst. Blir nog en längre lugn promenad senare idag!

Igår sprang jag lite intervaller! Var ändå rätt roligt, och kändes skönt efteråt. Gick ut för hårt när jag tänkte springa 4×4 (norska intervaller), så sprang bara en sån och tog det sedan lugnare, med 2 minuter arbete och en minut vila emellan. Kändes riktigt bra efteråt och löpningen kändes inte helt hopplöst. Nu ska jag bara bygga upp en vana i det.

Tycker ni om att springa eller kör ni hellre en annan typ av kondition?

2 Comments

 1. Försöker lära mig att uppskatta springandet på nytt. Varvar nu distanslöpning med intervallträning på cykel. Kommit i gång ganska nyligen, vågar inte riktigt belasta knä och leder hur mycket som helst. Så det brukar bli 2-3 distanslöpningar (varvar löpning/gång) under en timme, samt pass 1-2 á 30 min intervaller på cykel i veckan. Inte riktigt slagit fast några tider för intervallerna under den halvtimmen ännu, går mest på känsla. ”Lära känna kroppen”.

  Formen var bättre för några år sedan, vill hitta tillbaka till där den en gång var. Saknar att klara milen närmare 50 min än timmen.
  Vill komma i gång med fysen också. Men det får nog bli ett senare projekt.

  Intressant blogg förresten. Kikar gärna in här igen.

  🙂

  • Spännande! Jag håller med dig om att ta det lugnt i början och bygga upp kroppen. Ofta vill man gärna ta ut sig lite för mycket, bara för att ”känna att man tränar”. Varmt lycka till och tack så mycket!

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.