Måndag morgon

2015-10-12 09.33.24

 

Vad har ni för rutiner på morgonen?

Jag börjar alltid dagen med att äta gröt innan jag gör något annat, det är som om jag inte kan tänka innan! 😉 Lyssnar gärna på en podcast eller läser något bra för en skön start, speciellt en måndagsmorgon. Just nu lyssnar jag på Alex och Sigge, ganska mysigt att ha några prata i bakgrunden när man jobbar och fixar.

Idag ska jag på möte med drivhuset, träna och sen är det mer träning. Bästa jag vet. Ska fortsätta utveckla mina idéer kring företaget, så jag har en bra grund när jag väl ska starta! Idag är det äntligen dags för att träna rygg, kommer köra ett stötpass först, sen blir det mark och andra ryggövningar.  Kommer må så bra då och ha så ont imorgon. Älskar det!

Ikväll ska vi innan derbyträningen planera inför hösten, vi har lite olika saker som händer snart, som bouts och scrim och miniskillstester… Vilket kommer bli SÅ kul! Sånt kräver en bra struktur och mycket förberedelser, men att vi äntligen börjar bli ett lag som boutar, vilken grej!

Vilken pangdag, eller hur? Imorgon är det slut på ledigheten, börjar min nya kurs klockan ett, ska ändå bli kul. Vi ska börja läsa prestationspsykologi, kommer bli så intressant! Perfekt att läsa det lagom till vi börjar bouta! 😉

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.