I like it green

green smoothie

God eftermiddag (och godmorgon för mig). Jag har jobbat natt nu fyra nätter på hemtjänsten här i Örebro som jag jobbade på i somras. Så då blir det en liten lagom dygnsomställning! 😉 Men nu har jag jobbat klart och ska ställa tillbaka mitt dygn till normalt, och börja med nyårsfirande!

Den här smoothien innehåller massor med spenat (som ni kanske ser), men också lite lime, en apelsin och blodapelsinjuice. Gott, fräscht och bra start på dagen.

Jag har börjat dricka mer och mer smoothies till frukost istället för att äta bröd och sen ta något extra som man håller sig mätt på länge, som ett ägg eller något annat proteinrikt. Det är skönt att få en vitaminboost, speciellt nu i vintertid med alla sjukdomar som går runt. Jobbar man i vården måste man ta hand om sig extra mycket… 😉 Samtidigt är det skönt att börja dagen med att inte få magen att svälla upp av kolhydraterna, har inte förstått det tidigare, men nu när jag inte äter det varje morgon så märker jag stor skillnad. Två flugor i en smäll!

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.