Frihet!

Hallå alla glada, taggade, mysiga, pigga, trötta, fina bloggläsare.

Idag är det lördag. Idag är första dagen på mitt lilla minilov. Igårkväll lämnade jag in sista uppgiften på första kursen denna terminen = LEDIGT tills på tisdag klockan ett. = Lov.

Kanske inte är jättespännande tycker ni, men när man köttat en kurs så mycket att man går och refererar utifrån kurslitteraturen när man pratar, då, dÅ, DÅ har man vart lite för intensiv i plugget.

Och då är det skönt att bara få vara lite ledig. Ikväll ska jag på personalfest på kårhuset, det är för alla faddrar och alla andra änglar som arbetat under introduktionen. Ska bli SÅ kul! Ska även ha en myskväll med de bästa brudarna i världen, ha ett handledningssamtal på drivhuset och planera lite inför kommande helg. Då skulle jag behöva bemästra spöktransferens eller möjligtvis ha ett par flyttnycklar. Ja, jag är ett Harry Potter fan av hög grad. Men när deras sätt att resa går mycket snabbare än att köra bil så kan man inte göra annat än att vara avundsjuk, eller hur? 😉

Därför äter jag pommes med dipp till lunch (inte så nyttigt, men SÅ gott) och gnäller lite över min träningsvärk i kroppen, vilket är ganska gött ändå, men inte när man behöver röra på sig…. Nästa vecka kan jag äntligen börja träna hårt igen, mer tyngdlyftning åt mig!

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.