Fredagen den 13e

Allas otursdag. Förutom min.

Jag älskar fredagen den 13e. Störtskön dag. Jag menar, vänta tills ni läser om min dag. Varför har man inställningen att den här dagen ska vara sämst? Det är bara DIN inställning. Du påverkar hur din dag ska vara. Ingen annan. Inget datum. Bara du.

Började dagen med ett seminarie i skolan. Hade förberett mig så visste vad jag skulle säga och så, det kändes bra. Hade visserligen världens huvudvärk men fick en alvedon så det var löst efter en halvtimme.

En och en halvtimmeish rullade jag, två tjejer från Nerike Knockouts och en från Västerås Roller Derby, fick fokusera på mitt eget rullande (för en gångs skull). Jag rullar just nu inte för att spela derby, utan mitt fokus är bara att träna dem till SM-guld. Men kanske är jag den jammern som avgör hela säsongen när vi har kommit upp i rullsvenskan….. 😉

Sen pluggade jag på bra, läste mycket mer idag än vad jag gjort tidigare i veckan 😉 Kändes så i alla fall, läste massor med korta kapitel i världens segaste bok. Så kände mig verkligen on top! Efter det drog jag till ÖKK för lite gymmande, körde på som en gnu och fick till bra ryck idag! Fick en utmaning häromdagen, men den och resultatet delar jag med mig av en annan dag! :*

Nu har jag städat, ätit och vilat en stund, och ska iväg på träning med bästa laget! Ska bli spännande vad den andra tränaren har planerat för kvällen! Och efter det blir det att jobba på Örebro Kårhus!

Jag menar, hur bra dag är det inte? Allt går bra, om man bara har inställningen. Allt löser sig. Nästa gång det är fredagen den 13e, tänk på mig, tänk på hur jobbig jag var som var så positiv, och tänk, nä, DU ska ha en ännu bättre fredag än vad jag hade.

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.