Vad jag vill ha mer av i livet

Det här året har jag tänkt jättemycket på vad jag önskar mer i livet, inte bara vad jag borde ha, utan vad jag faktiskt vill ha mer av, på riktigt.

Det här året; alltså nu när corona har varit hos oss i typ ett år alltså.

Först och främst vill jag jobba med det jag gör men lite större skala. Vill fortsätta jobba som online-pt och vill fortsätta jobba med programmering och utbilda mig inom det.

Sen vill jag ha närmare till skogen. Bor hyfsat nära skogen nu, men det är lite långt att ta sig dit, med tanke på det lille djuret. Hade gärna bott med skogen utanför dörren.

Sen vill jag ha bättre möjligheter att träna. Det är väl egentligen coronans fel, men jag har ju inte gymmat sen augusti, och det ser inte ljust ut på den fronten. Så jag hoppas och drömmer om att antingen kunna träna snart, eller bygga upp mig ett bättre hemmagym.

Behöver såklart börja ta mig iväg och träna på utegym, men jag är en frusen jävel, så det är lite klurigt att orka ta sig iväg. Nu börjar det dock äntligen bli varmare så nu kanske jag kan börja min löparträning och utegymsträning snart.

Sen vill jag ha möjlighet att jobba på ett kontor, eller ha någon coworking-plats som jag kan gå till och jobba på, eller bara ett café. Hemmajobb är ju det jag helst vill ha, men det vore skönt att komma iväg och jobba ibland också.

Att börja resa och hitta på saker vill jag också göra sen igen, när man får det. Vill resa runt i Sverige och upptäcka nya platser. Turista.

Vill på cykelsemester med lille vovven. Tänker köpa mig en cykelvagn till honom, där jag också kan ha typ tält och annat som man kan behöva för att övernatta någonstans i skogen. Hoppas han vill det lika mycket som jag vill.

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.