Påsk på landet

Tror det har hunnit snöa tre gånger idag sen jag gick upp, med strålande solsken emellan så allt har försvunnit direkt. Typsikt aprilväder, eller hur?

Under helgen har vi firat en väldigt lugn påsk, varit i kyrkan (enligt alla regler) och bakat muffins och målat gamla pappersägg. Tyvärr råkade det rulla runt lite när det inte var helt torkat, men är ändå väldigt nöjd med mitt ägg!

Sen har vi varit ute en hel del, trots kylan, tycker det är så skönt att vara ute i skogen här och gå och gå och gå. Det finns en ganska stor risk att stöta på vildsvin eller andra djur, så jag försöker låta så mycket som möjligt och knakar i allt jag kan, för kommer det ilskna djur och attackerar mig och Maxie vet jag faktiskt inte vad jag ska ta mig till haha…

Så mig hör man nog på mils avstånd, men hellre det än vildsvinsmos ändå.

Imorgon ska jag börja på mitt nya jobb, ser verkligen fram emot det! Kommer dock bli tunga dagar, börjar kl 6 varje dag, men tror att jag kommer in i det rätt fort. Jag är rätt bra på att hålla mina rutiner, och eftersom jag inte kommer ha olika arbetstider utan alltid samma, så kanske det blir bra ändå.

Vad det är för jobb? Ja, det får ni kanske veta framöver. Det är dock inte heltid, utan kommer jobba med företaget precis som vanligt.

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.