November är här

Tänkte att jag börjar månaden med att slänga in en bild från en helt annan tid i mitt lilla liv. 2015 och jag läste andra året på universitetet. Var i full gång med att starta mitt lilla företag.

Nu är i alla fall november äntligen här och jag är så himla taggad på den här månaden!

Träningsmässigt har jag tänkt att försöka fortsätta hålla i den träningsrutin jag äntligen fått till, och träna för att nå mina stora träningsmål.

Egentligen skulle jag vara mitt i min stora plan för att sätta personbästa i mina favoritövningar i mellandagarna, men det gick sådär med det, eftersom jag varit sjuk så mycket senaste tiden…

Men i februari kanske det går istället? Vi får se!

En annan throwback till november 2016, när vi spelade mot Uppsala, ”Jammern som klev ut ur packet och försvann”

I medlemskapet kommer vi prata om rörlighet och rörelseglädje, för att kroppen ska må bra. Av för mycket stillasittande blir det lätt att man får ont i kroppen, så det kommer vi prata om hur man kan göra för att undvika det!

Sen kommer jag lägga ut ett väldigt fint julerbjudande för alla nya medlemmar, vilket ni kommer hitta på instagram under dagen!

Och en liten throwback till förra året när jag hade rosa hår och det får mig ju att vilja färga snart igen, för livet är verkligen roligare med färg i håret!!

I övrigt ser jag verkligen fram emot november och att börja ladda inför julen med julbak, julfilmer och börja pynta lite smått! Det är ju himla mysigt och jag hoppas verkligen att det blir snö tidigt i år och allt sånt där juligt ni vet.

Om några veckor är det dags för julmarknad i Huseby och sen är det full fart in i julen!!!

ÄNTLIGEN

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.