Min sista hela vecka i Örebro

Tänk så sjukt, nästa vecka flyttar jag till Småland. Vilken grej.

Har absolut inte vant mig vid tanken än. Men det kommer väl.

Måndag: idag är det nedpackning av böcker som är planen. Packa ner köket i lådor, åtminstone det som inte behövs för att leva. Skruva ner hyllor också kanske. Och så ska jag tvätta mattor och såklart jobba idag. På företagsjobberiet står det pt-coaching på schemat, och så ska jag fortsätta jobba med medlemssiten som släpps i juni.

Tisdag: imorgon ska jag spela in filmer har jag tänkt, och eventuellt springa en runda. Behöver lämna in två nycklar på två olika jobb så funderar på att ta en löprunda och göra det faktiskt.

Onsdag: fortsatt nedpackning av lägenhet. Skruva ner fler hyllor. Packa ner värdesaker. Och rensa framförallt. Rensa i förrådet. Se vilket jag kan skänka bort. Se vilket som ska slängas. Vill ha med mig så lite som möjligt.

Torsdag: springa en runda till utegymmet tror jag, sen spela in och redigera, och fortsätta städa ur lägenheten. Och jobba med medlemssiten.

Fredag & lördag: Städa ur, ta det lugnt med Maxie och säga hejdå till alla mina vänner i stan. I helgen sa jag hejdå till några och i helgen som kommer är det ytterligare ett gäng jag säger hejdå till.

Söndag: uppföljningsdag och pt-dag helt enkelt!

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.