En träningsbucketlist

Har du en sån?

Jag har en, fast kanske inte en enbart för träning, men jag har en lång radda med saker jag skulle vilja göra i livet, där de allra flesta har med fysisk aktivitet att göra.

Några saker har jag redan gjort, som att göra en GMU och testa på Tough Viking.

Det har också varit på min bucketlist att åka till Egypten, och dit åkte jag inte bara, var ju där i fyra månader och jobbade!

Står här på bilden som egyptierna avbildade sina gudar förr i tiden, för med ena foten fram sådär så visste man att det var en gud. Var det andra foten så var det en människa. Viktigt.

Nu framöver har jag ju några större och mindre saker jag skulle vilja göra någon gång.

I höst har jag ett maraton inbokat…. Det känns väl sådär men ja, det är en sak jag vill göra någon gång liksom.

Sen skulle jag vilja cykla någon lång sträcka, alltså typ ner till Frankrike eller annan spännande distans. Det behöver inte vara i tävlingsform utan det får gärna gå långsamt och vara i semesterstuk. Men ändå! Kul grej va?

Och förutom Tough Viking vill jag ju givetvis testa de andra hinderbaneloppen, har gjort Action Run, men vill nog ha lite mer utmaning än så.

När jag gjorde GMUn tyckte jag att överlevnaden i skogen var allra roligast, och även om det var jobbigt som fan, så vore det ändå kul att testa något liknande igen. Kanske inte lika jobbiga former, men att veta och lära sig mer om sin fysiska kapacitet och hur man gör för att överleva ensam i skogen är väl ändå alltid viktigt att kunna tänker jag.

Sen vore det kul att bestiga ett berg, vandra någon lång vandring och kanske göra något annat helt galet som på bilden nedan.

Jag är väldigt sugen på att lära mig paddla kajak på riktigt. För några veckor sen testade jag och Annika på att paddla kajak och det var verkligen så mysigt så nu ser jag fram emot att göra det igen någon gång. Funderar på att bli medlem i kajakklubben i stan, men ska bara hitta tid i schemat till det också.

Förutom det, ja, det vore kul att klara av mina styrkemål på gymmet, som att dra 150kg i mark, och att bara bli allmänt mycket starkare, men det kommer väl.

Sen har jag mest en lång lista på ställen jag vill upptäcka, ställen jag vill vandra till och resa runt, men det är kanske inte det fysiska målet i säg som är det viktiga, men det är ju en stor del av det.

Hoppas man lever länge och är skadefri så man har mycket tid att göra allt och uppleva allt!

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.