Den lelle förändringen jag gjorde

Från att ha jobbat typ 150% på hotellet jag jobbade på och kanske 10% företag, till att bli halvt arbetslös när corona kom (hotellet stängde) och ändå lyckas växla upp till 30% i företaget, men inte riktigt överleva ändå, till att gå med minus varje månad (även om jag hade inkomst i företaget då)…

…till att ha flyttat hem till landet ett år senare, till mina föräldrar och ha fått jobb i närheten. Har en 70% anställning, så jobbar morgonpasset och kommer hem och jobbar med företaget på eftermiddagen.

Från att ha bott i stadsmiljö, med Maxie, en ganska lättstressad hund, till att bo på landet, och bo precis vid skogen, vid vår skog.

Om två månader flyttar jag också in i min nya lägenhet, så kommer inte bo hos mina föräldrar så länge, vilket är skönt haha. Lägenheten kommer vara i en liten ort i närheten av mina föräldrar och ungefär vägg i vägg med mitt jobb, så det kommer på det hela bli väldigt bra tror jag.

Kommer högst troligt behöva ta steget att bli så vuxen så jag köper en bil snart med, men tills dess så har jag det rätt bra här på landet.

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.