Veckoplanering – i väntan på vovve

Åååh, vet ni vad jag råkat göra? Jag har råkat tacka ja till att få hem en hund…. Haha. Fan. Ska vara jourhem åt en vovvis från Hundar utan hem. Kommer givetvis förklara mer när han kommer. MEN det gör att det hela med att planera veckan kan gå helt åt skogen, för vet inte exakt vad och hur jag kommer få det i veckan. Några saker vet jag om, men alla saker… ja, jag vet inte om jag får ihop allt. Jaja. Hunden får bli prio, det är ju mys.

Måndag: Idag har jag jobbat med PT-uppföljningar och planerat deras kommande träningspass. Ikväll ska jag till gymmet och träna vidare på att orka göra chins, och träna på att orka göra tunga axelpressar.

tisdag: imorgon ska jag spela in pass och ha gruppträning på kvällen

Onsdag: utbildning för medborgarskolan och antingen gym efter det, eller himla mycket hundmys. Vet inte alls om hunden klarar av att vara ensam, eller hur den har haft det förut, så vet inte om jag kan åka och gymma, eller om det får bli paus på det projektet igen.

Torsdag: gruppträning på kvällen och youtubejobb på förmiddagen tänkte jag. Har en hel del jag vill göra till tuben så det ska fixas.

Fredag & lördag: lediga dagar med massor med hundgos hoppas jag på. Åååååh vad jag längtar haha. Vi kommer nog ta ett gäng långpromenader, och eventuellt träffa en kompis hund, för att se hur han är med andra hundar. Ska verkligen bli spännande att lära känna den här lilla vovsingen. Kanske gym också, eller bara ut och träna ute.

Söndag: PT-uppföljningar och hundgos hela dagen lång. Åh, det ska bli så mysigt. Tänk om han är helt ouppfostrad och biter sönder allt? Eller så är han helt självständig och bara vill ligga och sova i ett hörn? Eller bara leka hela tiden?

Lovar att uppdatera er när jag vet mer, men tills dess så får vi alla bara vänta och se fram emot massor med gosiga bilder, eller hur?

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.