Veckoplanering – eller en dag i taget?

Måndag: Idag ska jag plugga, jobba med mina pt-kunder och nu ska jag ta en yogapaus. Herregud min stackars kropp mår inte bra av att vara hemma såhär mycket och inte göra någonting.

Tisdag: plugg-fokus hela dagen tror jag nog ändå. Och eventuellt träna något annat än ett lugnt yogapass? OM kroppen orkar dvs. Har varit sjuk, men idag vaknade jag utan halsont, så förhoppningen är hög att jag mår bra!!!!! äntligen.

Onsdag: så om jag fortsatt mår bra i kroppen tänker jag ta och spela in lite till min youtube, kanske träna ute, och plugga såklart.

Torsdag: Vill testa springa igen i veckan. Nu har jag inte sprungit pga sjuk, men de gånger jag har sprungit har det ändå känts bra! Har sprungit 10 minuter som max och känner ju att knät orkar med det! Så förhoppningsvis löpning på torsdag! Och plugg och pt-fixande såklart.

Fredag och lördag: ledig dag! Har en kompis som pratade om att hon ska iväg och vandra i helgen så blev sugen på att ta och göra det jag med! Kanske ska åka ut till Kilsbergen över dagen typ? På fredag är ju min karantän över förresten, som jag har längtat!

Söndag: den stora PT-uppföljningsdagen, och kanske kanske åka och gymma igen? HOPPAS verkligen kroppen är frisk nu!!!!!!!!

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.