Veckoplaner – runstreak påbörjad

Amen hallå eller! Hur är läget? Life update från Clara: drömmer om att vara i Grekland just nu, även om Sverige bjuder på rätt bra väder också.

I veckan ska jag börja om min runstreak. Började egentligen förra veckan men eftersom jag är dålig på att hålla koll på dagarna så vilade jag igår och tänker att jag börjar om idag måndag! Perfekt tänkt, eller hur? 😉

Måndag: idag har jag haft en coaching session med min nya coach och hon fick mig att tänka till rejält så har vart lite off idag, men börjar landa i vad hon sa nu så det känns bra igen. Tog en paus i jobbandet och åkte till gymmet och körde böj, enklare att tänka efteråt. Nu ska jag jobba med pt-kunder och sen ikväll ska jag springa med laget.

Tisdag: imorgon ska jag spela in lite till youtube, ska ha bootcamp och ska försöka motivera mig att plugga lite också…….. Och springa då!

Onsdag: Onsdag blir veckans lediga dag mitt i allt jobberi, ska springa en runda och gymma en sväng.

Torsdag: Pluggdag och förberedelse inför helgens event ju!! Och springa och gymma!

Fredag: terminsavslutning med laget (efter mina tre veckor med dem haha) och förberedelse inför lördagens bootcamp! Planen är ett gympass och ett kort löppass också, och lite plugg borde jag nog få till.

Lördag: booooootcampdag! KUL! Blir bara massor med löpning här

Söndag: uppföljningsdag med pt-kunder och en livesändning i Min tid för träning på kvällen! Ooooch eventuellt gym och en kort löprunda 😉

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.