Veckans planer – ta mig till havet

joy of missing out

Hej på er! Hur är läget? Här är jag i princip frisk, men tänkte att jag ska vara hemma idag, tisdag och onsdag för säkerhetskull. Fick igår svar att jag inte har Corona, vilket är så skönt, men kände mig sliten igår ändå, så ska bara bli helt frisk från förkylningen jag har…

Måndag: idag blir det PT-jobb, uppföljningar och avslut av en PT-kund och uppstart av en annan som haft paus ett tag. Ikväll tänkte jag streama lite sims (vet inte om jag sagt att jag börjat streama sims? Ni som håller koll på min twitter vet ju, men ni andra får hålla koll på min twitch-kanal) så det blir kul! Tänkte försöka streama en gång i veckan framöver, får se hur det går men vore såååå kul!

Tisdag och onsdag: pluggdagar, ska försöka plugga på riktigt bra då har jag tänkt… Vi får se hur det går dock 😉

Torsdag: På torsdag så tänkte jag försöka bege mig ut i skogen, om jag nu mår braaaa då. Som jag längtar ut. Förmiddagen blir jobb dock och gruppträning eventuellt på eftermiddagen och sen uuuuuut i skooooogen. Om det regnar på torsdag kommer jag ju gå av haha.

Helgen: kommer antingen innebära träning, lite jobb och skogen, havet och Blekinge, eller fortsatt sjukstuga. Vi får se helt enkelt! Söndag innebär åtminstone pt-uppföljningar.

Träningsmässigt: för det första har jag tänkt göra en hel del rörlighetsträning här hemma. Vill bli rörligare och eftersom jag inte orkar så mycket annat mer än lite lätt rörlighet så får jag ju helt enkelt ta det jag kan 😉

Om jag mår bättre i slutet av veckan så kommer det bli lugn träning för att komma tillbaka igen, och förhoppningsvis gymma i helgen eller nästa vecka. Vi får se hur det går men håller alla tummar och tår.

Har ju gjort misstaget alldeles för många gånger med att köra igång med träningen lite för snabbt, lite för hårt. Ain’t happening this time.

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.