Veckans planer – planeringsvecka för minibootcamp

Måndag: Hela den här veckan har jag tänkt att sitta på olika kaféer i stan och jobba på förmiddagarna med företaget (idag pt-jobb)! Och plan på eftermiddagarna är pluggeftermiddagar, ska både göra klart kursen jag gått under hösten och komma igång med vårens kurs! Ikväll ska jag jobba på P&T och sen ska vi se hur knät mår på löpbandet. Hoppas på 5 smärtfria kilometer.

Tisdag: Företagsjobb den här veckan är att planera och pusha för mitt två-veckors-bootcamp jag tänkt ha i mars! Och så ska jag äntligen gå på Lunch-in igen! Ett lunchnätverk för företagare i Örebro som går via Linkedin! Efter det gym och sen pluggkväll.

Onsdag: Företagsjobb på förmiddagen, plugg eftermiddag och gym på kvällen! OM löpningen idag (måndag) går bra så är det intervaller på schemat på onsdag.

Torsdag: Företagsjobb, plugg och träning (benpass), och så spelar Lakers mot Luleå på kvällen, så ska sitta hemma i soffan och vara arg.

Fredag: Frukost med influencernätverket på morgonen, möte med två hjältar efteråt, och så ska jag hälsa på en kompis på kvällen!

Lördag & söndag: jobb på extrajobbet.

Angående mini-bootcamp så har jag tänkt att det ska vara som en förberedande ”kurs” inför kommande uteträningssäsong på något sätt! Två veckor tror jag, men ej bestämt riktigt hur exakt det hela ska gå till.

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.