Veckans planer – May the 4th be with you

Stina Evjan från goldandgrit.se/

Kollade bland gamla bilder i mitt arkiv här på WordPress och alltså, den här godingen från 2016 är ju guld. Vilket gäng vi var.

Måndag: idag är det passplanering och uppföljning för mina PT-kunder. Jag och vinter ska dock strax ut och sträcka på benen och springa av oss lite (åtminstone han) och sen ska jag vara med på fysträning för det lag jag ska börja träna till hösten! SÅÅÅÅÅ taggad!

Tisdag: Imorgon ska jag ha Bootcamp på kvällen, ska spela in till youtube och så har jag tänkt att jag ska plugga i veckan. Vi får se om det går men jag har ändå planerat det.

Onsdag: Jag ska på fysträning nr 2 för laget, ska plugga och så ska jag ju leka med vovven. Har även skrivit ”springa en sträcka” i planeringen, meeeeen det känns tveksamt. 😉

Torsdag: corepass på gång på Stora Holmen och så ska jag jobba med mina pt-kunder. Har skrivit plugg på torsdag med, men vi får se där va 😉

Fredag och lördag: mina två lediga dagar kommer spenderas främst ute med Vinter, men också på gymmet har jag tänkt. Har tänkt att mån-tors ska vara ”träningslediga” dagar för mig, där jag fokuserar på jobb och gruppträning och mer vara aktiv, och sen är fredag, lördag och söndag mer träning för mig.

Söndag: uppföljningsdag, gosdag med Vinter och gym på eftermiddagen.

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.