Veckans planer – ge mig ett bra knä

Måndag: idag är det chinsträning på schemat, ska fortsätta jobba med att dra mig uppåt, dra och dra och dra i alla möjliga olika vinklar. Ikväll ska jag på en väldigt spännande sak, ett event, och hela ska filmas för youtube på en väldigt stor kanal, så ja, ni får se sen men är lite smått nervös!!! Nu ska jag ta hand om mina pt-kunder, se hur veckans träning har gått för dem och sådär!

Tisdag: imorgon är det ett bänkpass på schemat, sen tänkte jag gå på LunchIn, plugga och kolla på hockeyn på kvällen!

Onsdag: föreläsning på medborgarskolan, plugg, ooooooch så ska jag gymma såklart. Bänk och biceps är väl en bra idé? Sen har jag tänkt spela in lite till min youtubekanal, hoppas ni gillar det som kommer ut!

Torsdag: ÄNTLIGEN SJUKGYMNASTEN!!! Längtar efter att få höra domen om jag får springa mitt maraton eller inte, om jag ska opereras eller inte, och allt annat som jag väntar på. Får jag belasta och köra tunga knäböj? Får jag dansa och sånt? Får jag bara sitta snällt på en stol och vänta på operation? Ingen som vet. Sen är det hockey och gruppträning också såklart.

Fredag: ledig dag, så ska väl bara träna och läsa en bok kanske.

Lördag och söndag: ska på utbildning, ska jobba på extrajobbet, ska kolla åttondelsfinalshockey och ska gymma på söndagen! Fullspäckad helg.

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.