Veckans planer – äntligen min vecka!!!

HEJ gänget!! Hur är läget? Hittade den här gamla goingen jag tog för två år sen, när jag och H var i Oxford och va på mitt gamla gym och svettades lite.

Den här veckan är inte en dålig vecka i Clara Tolls liv ska ni veta.

Måndag: idag har jag gymmat och sen prokrastinerat en hel del, men nu kl 15 startade jag datorn och efter det här inlägget ska jag jobba med mina pt-kunder. Ikväll ska jag sända live om att börja gymma på instagram, hoppas ni kommer in och lyssnar!

Tisdag: plan för morgondagen är att gymma (överkroppsfokus) på förmiddagen och spela in yogapass på eftermiddagen. Och städa och fixa här hemma.

Onsdag: På onsdag har jag planerat tyngdlyftning på träningsschemat och sen köra en eftermiddag med redigering till min youtubekanal. Ska dock bli väldigt varmt på onsdag och framöver, så kanske blir en ledig eftermiddag och jobb på kvällen. Svettigt att vara inomhus.

Torsdag: Vilodag från gymmet och ledig dag från jobb, funderar på att åka ut i skogen och dra någonstans och bada på eftermiddagen? Kanske till och med ta med cykeln och cykla någonstans?

Fredag: MIN FÖDELSEDAAAAAAAAAAAAAG haha. Ska gymma såklart, har planerat maxtest i marklyft för ett årsbästa och ett eventuellt personbästa! Så TAGGAD!

Lördag: blir nog bara ligga i fosterställning i solen och försöka få mina stela ben att bli mindre stela pga det som ska göras dagen innan 😉

Söndag: uppföljningsdag och lite fix och trix för nästa veckas gruppträningar bland annat!

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.