Veckans planer – äntligen kör vi igång

Hej gänget! Hur är läget? Här är det bra, är dock småtrött men är ju måndag, då får man väl vara det?

Måndag: idag är det dags för fysträningen att dra igång på riktigt för vårt lag, så första passet som jag ska hålla blir ikväll! Sen ska jag strax ut och cykla en runda och så ska jag ju jobba med mina pt-kunder.

Tisdag: pt-pass på förmiddagen och så ska jag och en kompis sitta och jobba i stan på eftermiddagen. Jag håller ju på att fixa iordning min gymkurs för att göra den ännu bättre och det ska jag fixa med imorgon!

Onsdag: på onsdag ska jag träna, jobba med pt-kunder och sen kanske bara råka somna i solen kanske…..

Torsdag: på torsdag ska jag träna, håller ju på med mitt chinsprogram! Och så ska jag ha pass för mina tjejer ute i Oxhagen, äntligen drar terminen igång för det integrationsprojektet.

Fredag och lördag: lediga dagar, har än så länge inga planer men skulle tippa på att jag åker och badar kanske. Eller tränar. Eller båda. 😉

Söndag: PT-uppföljning, precis som vanligt. Varje söndag checkar jag in hur mina pt-kunder mår, hur de känner sig och vad de vill göra kommande vecka. Söndagsträningspasset brukar som i vanlig ordning innehålla tung bänk, så det längtar jag till redan nu!

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.