Veckans planer

Måndag: Idag har jag jobbat på extrajobbet och sen jobbat sista passet på puls och träning! Känns jättetråkigt, men också lite kul och spännande! Blir mer och mer fokus på mitt egna företag, för det kräver mer och mer av mig med fler och fler kunder! I love it!

Tisdag: Jobbar på extrajobbet (ca varenda dag den här veckan) och om mensvärken är bättre ska jag gymma på eftermiddagen! Vi får se hur kroppen känns, idag har jag exakt noll energi för det och jag gillar inte att tvinga mig att träna. Hursom blir det företagsjobb på kvällen! Då ska jag fixa med pt-kunder och fixa och dona lite. På söndag ska jag nämligen skicka ut om att jag släpper ut nya pt-platser!

Onsdag: en helt ledig dag tänkte jag ha på onsdag! Om kroppen känns bättre ska jag gymma, men annars funderar jag på att åka ut i skogen och bara ta det lugnt! Om det är en lika solig dag som idag då dvs!

Torsdag: Extrajobb på förmiddagen, gruppträning i Oxhagen på eftermiddagen med mitt integrationsprojekt och sen är det gym för hela slanten – jag ska köra ett riktigt ordentligt överkroppspass med bänk, pressar och allt sånt roligt!

Fredag: Pt-jobb på förmiddagen, gym och sen extrajobb på kvällen ett par timmar! Tror minsann fredagens pass på gymmet blir ett tyngdlyftningspass med lite fokus på hastighet och explosivitet. Bra grejer att jobba på inför ett maraton, tro det eller ej.

Lördag: Bootcamp på lördag i Venaspåret! Varmt välkomna på det! På kvällen ska jag jobba på extrajobbet!

Söndag: Extrajobb på förmiddagen, gym på eftermiddagen (överkroppsfokus) och pt-jobb på kvällen.

Den här veckan är en hockeyfri vecka så behöver sysselsätta mig med annat, så därför har jag bokat in extra mycket jobbpass. Hockeyn är ju åtminstone 4 timmar för varje match och…. ja, det tar mycket energi att vara arg, sur och ledsen över hur dåligt det går för dem, så en hockeyfri vecka har jag oftast mer energi att göra annat, konstigt nog! 😉

Ibland är det bra att jag inte bor i Växjö tänker jag… Då hade det vart ännu värre med energin… 😉

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.