Veckans bästa – you’re beautiful

Alltså, idag så återupptäckte jag ett av de finaste albumen jag vet. Det är Back to Bedlam med James Blunt. You’re Beautiful, High, Cry och No Bravery. ÄLSKAR. Har ju saknat att sjunga three wise meeeeen.

Veckans starkaste: alltså, dagens bänkpass. Slog två bra PBn, både max i vikt (2RM på 47.5kg) och maxreps på 40kg, vilket blev 11st. Detta är dock inte med fötterna nere i golvet utan har dem uppe pga mitt skadade knä. Såhär såg det ut.

Veckans bästa: min lillasyster kom och hälsade på i helgen, och vi har bara umgåtts och gjort typ ingenting, vilket har varit så skönt.

Veckans smartaste: har börjat sätta mig in i ett planeringsverktyg som heter Asana, som många företagare har rekommenderat, men som jag bara tittat på och inte riktigt tagit tag i…. Men så lyssnade jag på några olika poddar i veckan som rekommenderade det enormt, så då bestämde jag mig för att ge det en ärlig chans och here I am now. Längtar efter morgondagen då jag ska få bocka av mer saker i systemet. Heh.

Veckans borde ha gjort: gjort klart plugget meeeeeeen… Det kanske jag gör nästa vecka. Kanske är något jag ska skriva in i Asana förresten… Så jag får det gjort…

Veckans mående: helt okej, men har haft mina små breakdowns.

Veckans äntligen: vaknar efter solen, istället för innan solen. Vaknar av att det är ljust. ÄLSKAR DET!!!

Veckans längtan: efter sjukgymnasten nästa vecka.

Nu ska jag krypa ner i soffan med en bok och James Blunt i bakgrunden, och ladda inför nästa vecka! Hejdoo

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.