Veckans bästa – när hjärnan zoonar ut

Tror det redan börjar hända. Det som brukar komma i augusti, eller i juli, men tror det redan börjar komma.

Det där lugnet.

Sommarlugnet.

Brukar i vanliga fall vara mer stressad och mer uppe i varv så det brukar ta minst en månad, gärna två, av ledighet och lugnare tempo innan jag slappnar av. Eller ja, ledig brukar jag ju aldrig vara, men mer ledig.

Men nu, redan nu, så känner jag mig mindre stressad. Mindre press, mindre ångest och mindre liksom… stress haha.

Tror det är att jag börjar vänja mig vid tanken att jag inte har samma behov av att jobba med annat vid sidan om företaget. Helt plötsligt kan liksom fokusera på en sak. Slipper pussla. Slipper tänka på allt annat.

veckans bästa: att zoona ut och kunna vara lite ledig i helgen. Ha energi att göra saker (tog tag i en sak igår med mamma jag borde tagit tag i när jag flyttade hemifrån för 8!!!!! år sen) och ja, sånt där fixande ni vet.

Veckans svettigaste: var helt klart att vara med på Viktors gruppträning igår! Han kör gruppträningar lite överallt i Växjö och det tycker jag ni minsann kan vara med på om ni bor här.

Veckans äntligen: få BADA igen. Svinigt kallt, men magiskt skönt.

Veckans mest spännande: alltså det är så många som är intresserade av att anlita mig som personlig tränare? Känns så sjukt och så häftigt på samma gång! Har lagts till många namn på väntelistan vilket känns så SKÖNT och tryggt, att det händer rätt saker (äntligen) i företaget.

Veckans svåraste: att släppa taget på riktigt.

Här är förresten min senaste youtubevideo, lär ut hur man kan göra för att träna bålstyrka! Hoppas ni gillar den!

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.