Veckans bästa

Veckans mysigaste: att det bor en hund här hos mig. Har väl egentligen inte tid att ha en hund just nu, men eftersom livet är som det är så har jag ju inte mycket annat som händer just nu och då får man njuta så länge det varar.

Veckans starkaste: är nog mina böj i fredags. Gick bra att böja om man säger så. Och känns i benen idag om man säger så. Två dagar senare.

Veckans längtan: efter sommar och värme och att det här med Corona ska gå över och släppa taget om världen. Herregud.

Veckans mest spännande: livesändningen jag ska ha ikväll i min fb-grupp!

Veckans svåraste: att släppa taget om någon man inte vill släppa taget om.

Veckans suck; eller vad man nu ska kalla det, men företagandet är så svårt att jobba med när man inte mår helt hundra. Det är liksom… Hmm.. Jag vet inte hur jag ska säga ens, men det är en lång startsträcka att ta tag i saker.

Veckans företagslängtan: att det bara känns tryggt och inte så osäkert hela tiden. Blö.

Veckans bästa: att Vinter börjat sköta sig så ypperligt bra utomhus nu. Han kräver en hel del aktivitet varje dag, och vill av någon anledning inte liksom leka och springa av sig om vi går till en park, där jag ändå försöker få honom att springa och leka med honom (?) så det blir ett par timmars promenix varje dag. I början drog han och ville knappt veta vem jag var, bara något jobbigt bihang, men nu så. Nu är jag rätt så intressant.

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.