10 saker jag vill göra när Coronakrisen är över

TÄNK att man kunde va på hockey och va såhär glad. Detta på Hovet för två och ett halvt år sen.

Hej på er! Hur är läget? Jag sitter här med en hund snarkandes på magen och drömmer mig bort till när Coronakrisen är över och samhället börjar fungera igen. Här är 10 saker jag vill hitta på.

Gå på hockey

Tror ingen förväntar sig något annat högst upp på den här listan.

Åka till Småland

Och träffa familjen och alla vänner därnere, men också ba vara ute i skogen och vara hemma på landet. Ibland har det ju gått ganska många månader innan jag åkt hem, men nu, när jag inte kan åka hem, ja, då suger det och jag längtar så mycket.

Hälsa på resten av släkten

Bara för att jag är så orolig nu för hur alla mår och har det så vill jag ta första bästa tåg och bara åka runt till alla sen så att jag får se dem in person och verkligen se att alla mina släktingar mår bra. Synd att jag har släkt i andra världsdelar dock, blir så krångligt…

Resa rent allmänt

Detta. Alltså. Det sprätter i hela kroppen av att GÖRA saker och att upptäcka. Längtar till Stockholm, längtar till Västkusten som jag aldrig ens vill åka till annars och längtar bara BORT. Vill se annat. Vill göra annat än vad jag gör här. Vill se Sverige.

Gå i kyrkan med alla pensionärer

Eller bara gå i kyrkan allmänt, men alltså, vill ha tillbaka alla gamlingar i kyrkan. Lyssna på deras bräckliga röster när de försöker ta i i psalmerna och när någon suckar när vi ska sjunga fader vår istället för att be den.

Resa utomlands

Tänker lite längre bort, kanske nästa sommar eller så, men vill så gärna tågluffa i Europa någon gång. Här är en drömmig bild från förra sommaren när jag hade bootcamp på stranden på Zakynthos.

Och i den drömmen ingår det att gå en yogautbildning utomlands, gärna Bali. DET känns riktigt långt bort nu dock.

Gå ut och festa

Detta har jag inte längtat efter sen jag pluggade för tre år sen men nu, när jag inte kan längre, när man inte har möjlighet att dra till Strömpis på lördagarna längre, så vill jag helt plötsligt? Har inte velat gå till Strömpis på år, men nu så?

Gå på konsert

Detta är också inget jag egentligen inte gillar, kan tycka att det är mysigt med utomhusspelningar och när det varit olika minifestivaler i stan, men gillar egentligen inte konserter, men som ovan, helt plötsligt har jag börjat med en liten lista på artister jag vill se live?

Träffa mina fina vänner

Och bara ha världens gathering med ALLA vänner. Göra saker med dem allesammans. Umgås. Hitta på kul grejor.

Kramas

Kommer krama så mycket människor när det börjar bli okej igen. Och bara fysisk kontakt i allmänhet. Tacka vet jag hunden som bor här nu, mitt behov av beröring kan man ju säga är som bortblåst, för himlans vad den hunden ska vara nära hela tiden… 😉

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.