Uteträning at its best

Nej, men nu är det nog uteträning på mitt schema här framöver. Åtminstone en vecka, kanske två. Kanske ännu längre.

Vet inte hur ni känner med hela Corona-virus-värvan, men jag känner nog att om jag kan undvika att bli både smittad själv och att inte i så fall smitta andra så stannar jag nog helst utanför ställen där det känns som att det kan finnas, typ som på ett gym?

Ingen aning, är ingen expert, men tänkte ta det säkra före det osäkra.

Kommer bli en hel del uteträning för mig, och en hel del hemmaträning. Kommer fortsätta jobba med att orka med att göra chins, kommer träna min rehab för att någon gång kunna springa ett maraton igen

Det känns ändå bra! Ett litet tag åtminstone! Lite tills hysterin går neråt och antal rapporterade fall i Europa går neråt. I Sverige har vi ju tydligen slutat testa för Corona, men i andra länder så är det mer panikartat helt klart.

På onsdag ska jag till sjukgymnast nr två och se om han vill hjälpa mig rehaba mitt knä så det blir löpvänligt igen! Sjukgymnast ett och läkaren sa att vi ska undvika att operera mitt knä så länge det bara går och eftersom det faktiskt blir bara bättre och bättre så tänker jag att det är bra att undvika en onödig operation.

En annan lite konstig sak som kommit av Coronan är att alla mina jobb är pausade tills vidare. Ikväll och imorgon är mina sista två pass på extrajobbet och sen har jag bara mitt företag att leva på.

Det liksom… Sätter livet i lite andra premisser. Måste ta tag i saker nu. Jobba emot min prestationsångest.

Jaja. Det kommer gå bra.

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.