Planering för de tre sista månaderna

… är skitjobbigt att sätta mentalt just nu, men har gjort det.

Helt ärligt? Jag har riktigt jobbig ångest för resten av det här året, för jag vet inte om jag kommer klara av att hålla min planering.

Nu har jag väl haft fler sjukdagar än friska dagar, inkl alla skadade dagar, det här året, och jag är så INNERLIGT trött på att få käppar i hjulet gång på gång på gång.

Men man får ju försöka.

Så planerna för de sista tre månaderna är satta, och vi får se om det går att genomföra allt.

Träningsmässigt

Mina mål att sätta PB i marklyft har jag dock släppt. Knäböjen kommer jag sätta PB i garanterat, så länge jag får till typ 8 veckors bra träning, men marklyften får jag lägga på hyllan tills vidare. Jag kommer inte komma upp på 150kg på ett bra tag i marken.

Kanske borde träna för ett PB i bänk istället…?

Jag vill börja om med min chinsträning, börja om och jobba med musklerna igen i överkroppen.

Och så är det verkligen dags att börja springa igen för ett visst maraton i vår. Vill få in mängdträning igen. Många korta pass.

Företagsmässigt

Förutom att ta hand om mina pt-kunder och ge dem all hjälp de behöver, och göra klart kursen jag läser på uni, så har jag lite olika projekt jag vill fortsätta jobba för.

Varje söndagskväll den här hösten sänder jag live i min tid för träning, och pratar om olika ämnen. Ikväll är ämnet fysiska tester.

Förutom det är planen att fortsätta jobba upp min youtubekanal, vill gärna ha ganska många fler prenumeranter innan året är slut, så för att nå det målet har jag planerat att göra en yogajulkalender bland annat.

Och sen har jag en lång lista med övningar och andra filmer som behöver spelas in, saker jag vill lägga ut och så vidare.

Och lite allt möjligt.

Om det nu går. Om jag nu är frisk resten av året och är utan skador.

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.