Planen för min programmering i framtiden

Den enda bilden jag har när jag sitter med min dator, haha, vilket är så SKUMT, för sitter ju med en dator minst 5 timmar om dagen varenda dag.

Och älskar att fota mig själv haha.

Oh well.

Hej!

Här sitter jag på tåget hem från Gävle!

Har precis skrivit min första programmeringstenta! Känns ganska bra ändå, kanske kan lyckas få godkänt och det vore ju väldigt trevligt.

Nu under hösten har jag ju pluggat en grundläggande programmeringskurs i Java, och ni är en del som undrat varför jag vill lära mig programmering, så här kommer mina olika anledningar, i en ordning som är helt oberoende av varandra.

public static anledningEtt ();

Kompetensutveckling deluxe.

För det första har jag för mig att hjärnan mår bra av en utmaning ibland, få tänka till, fundera, lära sig nya saker och att bara få användas. Hjärnan utvecklas väl då? Har för mig det iaf.

För det andra så är det väldigt bra att ha på cvt. Och kunna rent allmänt pga jobb så…

public static anledningTvå ();

Visst kommer framtidens jobbmöjligheter finnas på nätet? Mycket av det iaf. Tror att jag inte kommer missgynnas av att ha ett par programmeringskurser och erfarenhet av det på cvt.

private anledningTre ();

Sen vill jag ju för min egen skull kunna mer om datorer, programutveckling och sånt för vill bara… kunna saker. Pappa, hjälten som hjälpt mig under den här kursen och bara rent allmänt genom åren, bara fixar saker. Problemlösaren nummer ett.

Något slutar funka med hemsidan, ringer pappa, tio min senare är det löst. Fattar inte något med min programmeringskurs, ringer pappa, tio min senare så funkar sakerna igen och det blir inte längre komplimeringsfel.

Sen vet jag inte om jag vill kunna så mycket som pappa kan, för han har väl jobbat med datorer lika länge som jag levt, skulle ta en evighet att ens försöka, men vore ju kul att lära sig mer så man förstod vad han ens gjorde när han tryckte på några knappar, skrev om en kod och så funkar det.

public static anledningFyra ();

Sen just nu vill jag ju skapa saker till företaget!

Har planer på olika små träningsspel, träningsappar och andra roliga små saker jag vill ha och kunna göra.

Inte för att sakerna inte finns, för att apparna som redan finns inte är bra, utan för att jag tycker det är kul att kunna göra eget.

Kunna använda mina saker.

Vill ju att mina pt-kunder ska kunna få sina program genom en app istället för ett dokument som jag kör nu, och JA, det finns massor med såna tjänster ute, och NEJ, jag vill inte använda någon annans app bara för att, utan jag vill mer bara…

Idk, styra mitt eget.

Inte för att jag är snål eller så, men gillar att skapa, gillar att producera, och tycker att det verkligen vore så häftigt och bara kunna säga att ”för att anlita mig som PT så laddar du ner den här appen och så svarar du på de här frågorna, och så kör vi från det”

GAH

Tänk om det vore sant.

Och ja, detta är en hel evighet bort, eller åtminstone tre år kanske, men det är en dröm att jobba emot, ett mål i livet att bara kunna skriva en sån kod och kunna skapa själv.

Vet inte ens om det är viktigt att jag ska lägga ut sakerna, utan det är mer att bara få ihop koden rätt och lyckas skriva rätt.

Det är sån lycka varje gång jag fått koden att funka som jag vill haha! Gör en liten happy dance och sen suckar jag för då ska man ju börja med nästa uppgift istället… 😉

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.