När gamla minnen dyker upp

En kul sak med att ha bloggat ett par år nu är ju att man kan se tillbaka vad man gjorde för ett par år sen och liksom återuppleva gamla minnen, som för exakt tre år sen när jag haft en jobbig (men rätt kul) fältvecka under GMUn och sen fått ha en mysig turisthelg med exet i Göteborg.

Eller för fyra år sen, när allt i livet handlade om Roller Derby.

Ibland är det tråkigt att tänka på att jag inte har alla mina blogginlägg sparade, från alla mina bloggar jag haft sen 2010(?) men det är ju också rätt skönt, med tanke på att jag gick på gymnasiet då och… var… modebloggare…

Vissa saker är ju roliga att återuppleva, vissa mindre roliga.

En gång försökte jag mig på att driva en skvallerblogg, men den stängde jag ner efter några timmar. Har aldrig vart intresserad av skvaller, men fick för en liten stund för mig att det kunde vara kul…

Tur att man har instagram, twitter och facebook att kika tillbaka i också, men bloggen är ju roligast helt klart.

Det enda jag verkligen önskar är ju att min Oxfordsblogg fanns sparad, att ha kvar alla texter från den tiden hade ju varit helt underbart.

På min youtube kan man hitta det här från tiden i Oxford:

Bland annat. På den första filmen hade jag hittat en ”cool” inställning till mobilkameran så det är därför den är helt mjuk och suddig, det är varken din skärm eller dina ögon utan helt mitt fel.

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.