Hejdå maj

Vilken månad vi haft, jag och Vinter då. Eller alla. Vilken kaosig vädermånad. Vilken kaosig politisk månad i USA. Det är så mycket viktiga saker som händer i världen just nu och jag vill prata om det här mer, men här är så länge ett event jag ska vara med på nu på tisdag.

Här kan ni läsa om mina planer för maj, som blev ändå helt okej.

Har jobbat en hel del med min youtubekanal, vilket märks, ökar hela tiden i visningar och har fått 17 nya prenumeranter, vilket är kul! Har mer planer framöver och imorgonbitti ska jag ha ett coachcall med min coach om vidare utveckling där! YAY!

Har tagit hand om mina två nya pt-kunder och det känns riktigt roligt att få hjälpa dem att nå sina träningsmål.

Nu är det två träningstillfällen kvar innan det är dags för mig att stänga gruppträningssäsongen för den här gången. På tisdag och nästa tisdag, och sen är det slut! HOPPAS ni kommer då!

På lördag har jag förresten ett gruppträningsevent, DÅ vill jag se alla där! Vi ska besegra trappan i Kumla!

Sen var målet att få Vinter att må bra, hunden alltså, och sinnes vilken utveckling vi hade, han och jag. Saknar den killen något enormt. Gullegrisen.

Hade som mål att göra 50 armhävningar om dagen och det har jag! Så imponerad av mig själv! Har även filmat och ska redigera en vlog av det här.

På tal om vlog så har jag släppt en ny vlog idag!

Nu ska jag fundera lite över vad jag ska göra i juni, förutom att jobba med min yogautmaning då, så tack maj, nu är jag redo för sommaren!

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.