Halva 2020 avklarat

Om man tänker bara rent allmänt på hur 2020 har varit, så måste jag säga att jag är nervös för hur resten av 2020 kommer vara.

Om jag tänker tillbaka på hur mitt privata 2020 har varit, så känner jag att första 4 månaderna inte behöver nämnas i några historieböcker heller, men så kom maj och Vinter (alltså hunden, för er som inte minns) och juni har verkligen också vart en uppsving, så för min egen del känner jag mig ändå laddad för resten av året.

Juni som varit

Målen jag satte för juni var att stå på händerna mycket och ofta och att springa varje dag. Förutom det skulle jag yoga mycket och styrketräna tillräckligt mycket för att hitta tillbaka till motivationen.

Stå på händer har jag verkligen inte fått till och sprungit, ja, min runkeeper är inte glad på mig, men yogan och styrketräningen, den är jag väldigt glad för!

businessfronten så skrev jag väldigt vaga mål, vilket har gjort att jag mest stått och stampat hela månaden.

Jag vet inte varför, men har haft så svårt att få saker gjorda. Det är en liten spärr som sitter i huvudet och får mig att backa väldigt ofta istället för att våga ta för mig.

Vilket gör mitt jobb väldigt ineffektivt.

Har dock nått målen jag satte upp, företagsmålen alltså, men hade kunnat göra mer. Bara att jag inte får saker gjort och det liksom.. blir rätt ineffektivt om man säger så. Jaja.

Kan ju bara bli bättre.

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.