Det svåraste med att vilja så mycket

Det svåraste med att vilja så mycket är att man ibland fastnar i att det kanske blir lite för mycket. Det kanske inte alltid är meningen, men det blir väldigt lätt helt enkelt för mycket.

Jag är bra på att vilja många olika saker och jag glömmer ofta bort orimligheten i det där.

Att jag bara hinner med ett par saker i taget.

Innan idag, när jag åkte tåget till Växjö, hem till Småland, så lyssnade jag på en företagspodd av Amy Porterfield, som handlade om det där, i att om man hoppar på varenda projekt och liksom kör all in på allt….. Vilket ja, det blir för mycket.

Det går inte.

Både för mig och för er, min ”audience”, som hon pratade om. Alltså alla som följer mig. Har jag för många saker som jag erbjuder så blir det lätt förvirrande, folk vet inte vad de ska köpa.

Sen blir det ju förvirrande för en själv. Man kan inte ha för många saker i luften, och jag kan inte, min hjärna orkar inte hantera det.

Så det jag har tänkt på under dagen, vilket jag ska fokusera på, på riktigt.

Man kan ju ha mindre projekt, och jobba med saker vid sidan om, meeeeeen, så som jag ofta gör, så behöver den här hjärnan fokusera på en sak och en enda sak. I det stora hela alltså.

Men det är svårt, för ni som hängt med mig länge, ni har ju läst såna här inlägg innan, och jag vet ju att jag har svårt för det där, att inte bara göra en sak.

Men i podden idag fick jag tips på hur jag kan göra för att jobba mer mot ett och samma mål, fast med olika saker i det. Och ha samma grundmål, fast att man gör olika saker för att nå målet.

Det är nog det jag haft problem med, att jag alltid ska göra olika saker, och inte ha samma sak som målet.

Det har ju inte varit något problem med det egentligen, för allt jag gjort har ju lärt mig saker, tjänat pengar och kunderna som köpt har ju varit nöjda, meeeen ändå. Det har ju i det stora hela inte varit mot mitt slutmål. Inte helt.

Slutmålet har ju varit och är alltid att jag vill jobba heltid som online-pt. Och det har jag ramlat ifrån lite, eller gör titt som tätt.

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.