Att jobba och plugga hemifrån

… är ju kul. Och så.

Ett tag.

Men…… Jag vill bort. Inte bara vara hemma mer.

Saknar så att sitta och jobba på kaféer i stan, snacka lite med någon man har som sällskap och så, ni vet. Snacke lite skit.

Gillar verkligen att kunna fokusera på mitt företag, enbart, eller ja, i höst ska jag ju plugga också, men på det stora hela så blir det ju för företagets skull så.

Kanske inte sagt det här förresten, men i höst ska jag läsa två programmeringskurser! Grundkurser i app-programmering, främst för Android, men sen när jag lärt mig grunder så tror jag inte det är alltför komplicerat att överföra det på äpplet sen.

Så minst 50% studier i höst. Eventuellt mer, står som reserv på två kurser jag verkligen verkligen veeeeerkligen vill gå så om jag kommer in så blir det 4, men vi får se! Är ju många som ska tacka nej först.

Har så många app-idéer som jag tycker behövs, mycket inom personlig utveckling, hälsa och träning. Kanske inte så komplicerade egentligen, en van programmerare hade nog gjort klart allt på två timmar, och för mig lär det ta lite längre tid sen, när jag är klar med kursen, men ändå appar som behövs.

Det blir nog inget jag kommer ta betalt för heller, men på det stora hela så kommer det nog bli bra marknadsföring för mig och för företaget.

Ja, det blir nog bra det där. Nu tänkte jag ta mig ut i skogen en stund innan det blir mer jobb ikväll.

Hört att blåbär ska plockas.

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.