49 dagar i fångenskap (karantän åtminstone)

Minns ni för JÄTTEmånga år sen när Rix morgonzoo läste upp Hunden och Kattens dagbok? Jag och pappa brukade alltid lyssna på Rix FM när vi åkte in till stan på morgonen och fan, det här kan ha vart det roligaste någonsin när de läste upp dagböckerna.

Det är iaf vad rubriken hänvisar till.

Kände att jag behövde förklara det lite.

Jag har iaf varit sjuk i 7 veckor idag.

Inget att skryta om, men något att minnas, sen i framtiden när mina barn gnäller på att de har lite ont i huvudet och vill slippa skolan 😉

Mina symptom:

  • feber har jag haft sammanlagt 4 gånger, men max två dagar i rad, oftast bara en dag, eller under kvällen.
  • halsont kommer och går, eller ja, vaknar med det varje jävla morgon men går över efter några timmar.
  • hostade gjorde jag jättemycket i början och hade svårt att andas, men det gick nog över efter fyra veckor kanske? Var ett tag sen jag hostade nu.
  • ont överallt har jag, ont i muskler och ont i leder. Skulle gärna yoga för att få det att försvinna men orkar tyvärr inte. Vet inte om det har med min icke-corona att göra, men ont har jag åtminstone.
  • och så den här förkylningen då. Ni vet en helt vanlig förkylning. Snorig och jävlig.

Vissa dagar har jag känt mig helt frisk, men så har jag blivit pangförkyld dagen efter igen. Vissa dagar orkar jag knappt röra mig, och andra dagar, som igår, så orkar jag cykla en runda eller gå en långpromenad.

Försöker åtminstone tvinga mig ut varje dag, enligt läkarens råd, men tar det lugnt, vill inte att det ska gå ner i lungorna och bli någon inflammation där.

Och enligt tester har jag inte Corona, men testerna är inte hundraprocentiga så jag tror helt ärligt att jag har det och ja, som alla andra så får jag bara vänta ut det här.

Blir ju lite knäpp i huvudet av att vilja göra massor med saker, men att inte orka. Eller inte få.

Vill träna, eller åtminstone yoga, men orkar inte.

Vill umgås med folk men får inte.

Det har varit skönt för huvudet att vara tvungen att bara vara hemma och vila ett par veckor, för har ju min stress och min ångest att jobba med, men nu hade jag verkligen behövt umgås med någon.

Man mår inte bra av att vara ensam såhär länge.

Och antar att det kommer vara ett par veckor till…

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.