Zakynthos Snapshots

Vilket härligt träningssuget gäng som är här just nu! I vanliga fall får man vara glad för kanske 3 personer på träningspassen, men just nu är det mellan 10-15 på de flesta passen! Hur kul är inte det?

Min egna träning den här veckan är mest kroppsviktsträning, tränar en del handstående och en del annan träning. Sen kör jag ju alla pass med alla peppiga deltagare också!

Igår år jag en riktigt god burgare på ett mysigt ställe! Happiness hette den och ja, det var ren lycka att äta den. Hehe.

Såhär ser gatorna runt överallt! Massor med små butiker, gröna växter överallt och små caféer, pubar och resturanger! Och katter och hundar överallt, men de fick ni inte se här utan…

Alltså kolla vilken sötis. Han va så skygg, stackarn!

En bild på hotellet! Här bor och jobbar jag, och hotellet heter Tsilivi Beach! Så himla najs ställe, ganska litet, men lagom tycker jag!

Har det bra, även om jag knappt sover och är himla trött hela tiden (eftersom jag inte sover), men jag överlever. Ångesten dämpas ändå, även om den ligger i bakgrunden.

Det här är en vecka då jag brukar må ganska dåligt i min menscykel, både fysiskt och mentalt, men känns som om det var helt rätt beslut att åka bort just den här veckan, det här med värmen och sol och bad är som medicin för mitt mående. Det gillar jag ändå!

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.