Veckoplanering med dans och huvudstående

Måndag: idag är det veckoplanering, filmning och fotoshoot på schemat. Har en hel del som ska fixas, så måste vakna till nu och jobba… 😉 På kvällen blir det lite styrketräning nere på ÖKK tänkte jag!

Tisdag: På morgonen ska jag på businessmöte, BNI heter det, och så ska jag på LunchIn, det lunchnätverk jag börjat gå på. Därefter har jag lite olika jobbgrejer på gång, och så ska jag både styrketräna och dansa. Blir nog dans i första hand och styrketräning eventuellt efteråt.

Onsdag: morgonlöpningen, Guerilla Office, och tre (!) olika möten. Hoppas det blir bra utfall av alla tre mötena.

Torsdag: dans på schemat igen, och så ska jag filma och maila och allt sånt där företagsamt ni vet. På kvällen blir det nog styrketräning efter dansen.

Fredag: har bokat in mig på yogan jag var på förra fredagen också, gillade verkligen det yogapasset! Sen blir det en hel del jobbande, och så har jag bokat in mig på ännu ett danspass (?) men tror att det blir för mycket. Styrketräning låter ändå roligare? 😉 På kvällen kommer V hit, vi har jättemycket vi ska jobba med i helgen inför Juni Challenge.

Lördag och söndag: som sagt, så ska vi jobba med Juni Challenge. Hoppas vädret är bra så vi kan spela in massor i helgen, annars blir det svettigt inne istället. Har du anmält dig? Sen blir det nog lite styrketräning och lite yoga, har bokat in mig på det passet jag var igår, men vi får se om det blir något eller inte!

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.