Veckans valborgsplaner (och lite annat)

Måndag: började dagen med Game of Thrones, sen gymträning, och nu ska jag företaga en stund. I eftermiddag ska jag spela in lite olika filmer, sen åker jag ut på landet och vilar i skogen tror jag. Min hjärna orkar inte alltför mycket på en gång.

Tisdag: först träna på morgonen med Viktor, sen hem och duscha och sen till tåget mot Linköping och valborgsfirande. På tåget ska jag formulera ett stycke månadsmail och sen ska jag fundera på mina två föreläsningar till nästa vecka.

Onsdag: valborgsfirandet över, så åka hem och pyssla om plantor, hänga med kompisar och fortsätta planeringen av föreläsningarna.

Torsdag: på torsdag ska jag hålla pass, gå på ett lunchmöte och jobba med massor med svettiga saker. Träning på kvällen tror jag allt också.

Fredag: inspelningsdag och förberedelser till lördagens yogaevent. På lördag ska vi ju yoga ute i Oset. Kommer du? Sen blir det träning och så kommer Viktor och säger hej! Tror jag kommer behöva dra mig iväg och jobba någonstans under dagen, sätta mig på ett kafé eller något. Får se hur livet känns på fredag.

Lördag:yoga-dag i Oset. Så nervös över vädret och allting, tänk om det är något som händer och allt blir skit. Ja, det blir nog inte så, men man är ju nervös.

Söndag: tror inte att vi har mer planer än att vi ska träna på söndag. Jobba en del, fixa och dona små saker. Försöka vara ledig, även om allt blir väldigt flytande när en är företagare.

Det är så himla läskigt att vara företagare på riktigt nu. Att satsa på riktigt. Om ni anlitar mig så känns det mindre läskigt, så ni kanske kan offra er va? Hehe.

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.