Veckans planer – utforska Zakynthos

Måndag: idag är reka-dag här på Tsilivi Beach, ska ju jobba här i tio dagar framöver, så behöver lära mig att hitta rätt, lära mig att inte gå fel, springa fel och vart man gör vissa saker bäst. Mycket att lära sig, så min egna träning blir det knappast något av! Ikväll ska jag redigera filmer också, har en del att redigera!

Tisdag: imorgon är jag dock ledig, så kommer hinna göra så mycket mer egenträning och se annat här i stan! Hoppas på många spännande upptäckter, vet inte än riktigt vad jag ska göra! Vi får se helt enkelt.

Onsdag: morgonyoga, dans, core och basket står på schemat. Har tänkt träna lite själv därimellan och spela in något pass till youtube kanske!

Torsdag: morgonyoga, HIT, running session och family fitness!

Fredag: morgonyoga, bootcamp, dans och stretch & relax.

Lördag och söndag: schemat för helgen sitter inte uppe än, så jag vet inte riktigt vad jag ska göra än, mer än morgonyoga såklart. På söndag kommer det upp ett yogapass till youtube, precis som vanligt.

Veckans att göra:

  • fixa iordning en presentation jag ska försöka sälja in hos några företag!
  • Göra klart inför Juni Challenge, snart är det ju dags!
  • Göra klart en tjänst jag ska börja jobba med, så taggad! Det hoppas jag kan sätta fart på mina bootcamps, som jag så gärna vill dra igång!

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.